google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Workshop gratuit de travel: 10 city breaks de toamnă cu Răzvan Pascu   cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Workshop gratuit de travel: 10 city breaks de toamnă cu Răzvan Pascu  

Workshop gratuit de travel: 10 city breaks de toamnă cu Răzvan Pascu. Luni, 10 septembrie, începând cu ora 19:00, clienții București Mall pasionați de călătorii, care vin la cumpărături, vor avea ocazia să primească din partea lui Răzvan Pascu, cunoscut blogger de travel și consultant de turism, 10 recomandări de city breaks pentru această toamnă și toate sfaturile necesare călătoriilor. Evenimentul este gratuit și va avea loc la parter, în Lounge Area.

În cadrul workshopului, clienții vor putea descoperi locații surprinzătoare și inedite din România, dar și din restul Europei, ideale pentru un city break de toamnă. Următoarea perioadă este perfectă pentru o vacanță scurtă destinată în special celor care nu mai au multe zile de concediu pe anul acesta, studenților care odată cu reluarea cursurilor nu mai pot călători prea mult, cuplurilor amatoare de escapade de weekend, părinților și nu numai.

Workshop-ul va cuprinde și sfaturi despre bugetul de vacanță, variantele de zbor disponibile și diverse activități de neratat în toate destinațiile.

Înscrierea se poate face trimițând un e-mail la adresa: marketing@anchorgrup.ro.

Spam blocat