Zodiile și mâncarea

Fiecare zodie are un stil propriu de a mânca și prepara hrana. În timp ce unii preferă mâncarea tradițională, alții dimpotrivă sunt deschiși spre nou, exotic.

Citește ce atitudine are fiecare zodie față de mâncare!

Berbecii iubesc mâncarea picantă, fierbinte și energizantă. Ei nu au timp pentru mese lungi, deoarece sunt ocupați și au prostul obicei de a mânca repede. Ei aleg alimentele bogate în calorii.
Sfat: mâncați încet și evitați alcoolul!

Tarii sunt adevărați gastronomi. Ei au un apetit uriaș pentru mâncare. Indiferent de ce mănâncă, ei știu să se bucure și nu economisesc bani atunci când vine vorba de calitate.
Dieta este o tortură pentru ei. Taurii nu vor să fie întrerupți de la masă și vor să mănânce cât mai relaxați. Cea mai mare provocare pentru ei este să înceteze să mănânce dulciuri, pâine și paste.

Sfat: Încercați să înlocuiți dulciurile cu fructele proaspete.

Gemenii sunt printre persoanele care nu suferă de excesul de greutate. Pentru ei este mai importantă o conversație în timpul prânzului, decât alimentele pe care le consumă. Ei se simt foarte bine când gătesc și iubesc că se pot exprima în bucătărie.
Se crede că ei sunt vor suferi cel mai puțin de anumite boli cauzate de consumul de alimente.

Sfat: ar trebui să luați masa la aceeași oră în fiecare zi.

Rac
Este renumit pentru abilitățile culinare. Ei iubesc mâncarea făcută din rețele bunicii. Ei cumpără mereu produse scumpe, de calitate.
Ei sunt o companie plăcută la masă.

Sfat: ar trebui să vă controlați apetitul atunci când sunteți nervos.

Leul preferă mâncarea scumpă. Ei vor lua masa într-un restaurant de lux, unde vor dori să fie văzuți.
Îi place să mănânce în companie. Chiar dacă nu le place să găteascp ei vor aduce zâmbetul pe buze celor dragi.
Sfat: să consume fructe și legume.

Fecioara este sensibilă și trebuie să fie atentă la alimentele pe care le consumă. Fecioara poate ține o dietă fără să trișeze. Metabolismul lent este o alta problemă, așa că ar fi indicat consumul de fructe și legume.
Ei își vor folosi creativitatea pentru a refolosi mâncarea. Ei urăsc să arunce mâncarea, așa că e posibil să găsiți resturi prin frigider.
Sfat: mâncați puțin pentru a evita disconfortul

Balanța este gurmandă. Fiecare masă este o sărbătoare pentru ei și chiar dacă nu mănâncă mult ei au pe masă, salată, apertiv, fel principal, desert, băuturi. Balanțele sunt dependente de ciocolată și dulciuri. Ei vor vrea ca mâncarea lor să arate cât mai bine și vor acorda atenție aspectului.
Sfat: consumați moderat ciocolată și dulciuri

Scorpionii iubesc mâncărurile calorice și li se face foame și noaptea. Frigiderul gol și absența mirodeniilor îi pot face furioși. Ei mămâncă picant și reușesc să dea un gust mâncărurilor chiar dacă nu sunt bucătari buni.
Sfat: evitați alcoolul și mâncarea nesănătoasă.

Săgetătorii sunt curioși și iubesc să experimenteze. Le plac mâncărurile exotice, picante. Dieta lor merge de la o extremă la alta. Ei au probleme digestive, hipertensiune arterială și chiar obezitate.
Sfat: evitați mâncatul peste și faceți-vă o regulă.

Capricornii muncesc mult, dar găsesc timp pentru o masă bună. Pentru ei calitatea este mai importantă decât cantitatea. Atmosfera trebuie să fie relaxantă și calmă. Capricornii sunt oameni tradiționali, iubesc hrana de casă. Deși nu le place mâncarea picantă, au tendința de a exagera cu sara.
Sfat: atenție la sare.

Vărsătorii preferă mesele cu consum redus de alimente. Ei știu să se bucure de tot ce e nou. Cei din această zodie au tendința de a fi vegetarieni. Nu gătesc foarte des pentru că urăsc să curețe. Ei au probleme cu cafeaua pe care o beau târziu în noapte.

Sfat: săriți peste mesele târzii și optați pentru un mic dejun consistent.

Peștii iubesc să mănânce. Ei vor aprecia o companie bună la masă, mai ales dacă au parte de o cină romantică cu lumânări.

Sfat: beți apă și aveți o dietă de detoxifiere.