Chef Dumitrescu ne dă reţeta de pulpă de curcan la cuptor cu mere şi scorţişoară

Thanksgiving pot luck spread for Food section. chef dumitrescu ne dă reţeta de pulpă de curcan la cuptor cu mere şi scorţişoară Chef Dumitrescu ne dă reţeta de pulpă de curcan la cuptor cu mere şi scorţişoară pulpa de curcan la cuptor 800x494

Chef Dumitrescu ne dă reţeta de pulpă de curcan la cuptor cu mere şi scorţişoară.

Reţeta pentru 4 persoane: pulpă de curcan dezosată 800g, unt 100g, mere 200g, scorţişoară 2 batoane, busuioc proaspăt, sare şi piper, ulei de măsline.
Pulpa de curcan se desface pe o folie de plastic şi se crestează cu cuţitul încercând să întindeţi carnea cât puteţi de mult. Nu bateţi pulpa, ci doar o desfaceţi din cuţit.

Presaraţi sare şi piper, puţin ulei de măsline. După ce le spălaţi, curăţaţi merele de coajă şi de seminţe, le tăiaţi cuburi mici şi le asezaţi pe centrul pulpei de curcan. Peste mere radeţi batonul de scorţişoară şi puneţi şi busuiocul întreg.

Rulaţi pulpa de curcan şi daţi folia de plastic deoparte. Dacă vreti şi vă este mai uşor, puteţi folosi sfoara de bucătărie pentru a lega pulpa, după care o băgaţi la cuptor la 180C, timp de 45 de minute. Acoperiţi cu folie de aluminiu şi asiguraţi-vă că aveţi cuptorul încins când introduceţi pulpa de curcan. Ca garnitură, puteţi folosi legume natur, orez fiert sau piureuri de legume.

Spam blocat