Cum să plătești puțin pe cursele cu Uber, în noaptea de Anul Nou

Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie Cum să plătești puțin pe cursele cu Uber, în noaptea de Anul Nou Cum să plătești puțin pe cursele cu Uber, în noaptea de Anul Nou uber revelion

Uber de Revelion. Sfaturi de călătorie

Cum să plătești puțin pe cursele cu Uber, în noaptea de Anul Nou. Noaptea de Anul Nou este cea mai aglomerată pentru Uber, la nivel mondial. Ca în fiecare an, Uber a creat o listă de sfaturi pentru cei care plănuiesc să ajungă cu Uber la destinație. În România, serviciul este disponibil în București, Cluj, Brașov și Timișoara, unde peste 100,000 de localnici și turiști sunt aşteptaţi să folosească aplicaţia Uber în noaptea dintre ani.

 

Cum să plătești puțin pe cursele cu Uber, în noaptea de Anul Nou. Trei sfaturi utile a plăti mai puțin pe cursele cu Uber

  1. Evită orele de vârf – pleacă puțin mai devreme sau mai târziu către petrecere sau spre casă

An de an, cererea cea mai mare este între 20:00 și 11:00 și între 3 și 5 dimineața. Anul trecut, ora cea mai aglomerată a fost 4 dimineața în București și Cluj și 3 în Brașov și Timișoara. În medie, la nivel național, o mașină a ajuns în 3,6 minute. Utilizatorii din București au avut de aşteptat cel mai puţin (3,25 minute, timp mediu). În medie, tariful dinamic a fost de 2 x tariful obișnuit, însă cele mai multe curse cu Uber (82%) au fost făcute la tariful normal.

 

  1. Verifică estimarea tarifului – fără surprize la finalul cursei

 Aplicaţia Uber arată estimarea costului pentru cursă înainte de a comanda o mașină. Estimarea ia în calcul distanţa până la destinație, timpul aproximativ și, dacă e cazul, tariful dinamic care se aplică din cauza cererii mari. Opțiunea este utilă mai ales dacă alegi să plătești cu cash. După fiecare cursă, utilizatorii au apoi acces la factura fiscală, în contul lor.

 

  1. Împarte valoarea cursei cu prietenii, direct în aplicație

 Dacă ai prieteni care stau în zonă, puteți pleca împreună spre petrecere și mai apoi, acasă. Cu opţiunea de împărțire a tarifului (Fare split) din aplicaţia Uber, poți împărţi costul cursei cu ceilalţi pasageri, dacă au și ei un cont Uber. Fiecare utilizator care împarte tariful unei curse Uber va achita o taxă suplimentară de 1 leu.

Spam blocat