google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Lenovo prezintă prima sa cască de realitate virtuală pentru Windows cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Lenovo prezintă prima sa cască de realitate virtuală pentru Windows

foto: zdnet.com

Lenovo prezintă prima sa cască de realitate virtuală pentru Windows. Casca prezentată de Lenovo foloseşte două panouri, fiecare având o rezoluţie de 1.440 x 1.440 pixeli. Astfel, aceasta ar urma să devină automat casca de realitate virtuală cu cea mai mare rezoluţie, cel puţin până când o altă cască va ridica şi mai mult ştacheta.

Lenovo prezintă prima sa cască de realitate virtuală pentru Windows. Produsul celor de la Lenovo nu necesită o cameră video externă. Acesta ar urma să fie una din primele căşti dotate cu un sistem intern de monitorizare a mişcării. Singurele camere sunt montate frontal şi joacă un rol în crearea mediului mixt, în care realitatea se îmbină cu artificialul.

La acest moment, casca celor de la Lenovo este la stadiu de prototip, neavând nici un nume oficial, nici o dată de lansare. Cât despre preţ, cei de la Lenovo îl estimează la puţin peste 300 de dolari.

viewscnt

Spam blocat