google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Număr record de zboruri care leagă România de Israel cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Număr record de zboruri care leagă România de Israel

Israelul este una dintre destinațiile cu cea mai dinamică creștere pentru călătorii români, după evoluția ultimilor 2 ani. Această afirmație este susținută de numărul tot mai mare de turiști raportat lunar de către Ministerul Turismului din Israel, dar și de numărul tot mai mare de zboruri disponibile de pe marile aeroporturi din România către Tel Aviv și Eilat.

București: peste 40 de zboruri săptămânale către Tel Aviv
Potrivit celor mai recente cifre comunicate de Ministerul Turismului din Israel, 4 companii aeriene au zboruri directe de la București la Tel Aviv. În total, în fiecare săptămână, peste 40
de zboruri decolează de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă spre Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Prețurile încep de la 38 euro / bilet și pasagerii au posibilitatea de a zbura cu companii low cost precum Wizz Air, smart cost precum Blue Air sau să aleagă o companie de linie precum El Al sau Tarom. Zborul durează aproximativ 2,5 ore și este unul dintre cele mai scurte zboruri către Orientul Mijlociu.
Începând cu data de 28 octombrie, 2 zboruri directe vor face legătura între București și Eilat, agențiile de turism rezervând deja bilete de grup pentru perioada de toamnă / iarnă.
6 orașe din România au zboruri directe către Israel.
În ultimul an, companiile precum Wizz Air și Blue Air au deschis zboruri directe din 5 orașe din România spre Tel Aviv. Acestea includ Timișoara (3 zboruri pe săptămână), Craiova (2 zboruri pe săptămână), Iași (3 zboruri pe săptămână), Cluj Napoca (3 zboruri pe săptămână) și Sibiu (2 zboruri pe săptămână).

Spam blocat