google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ce să faci de Crăciun ca să-ţi meargă bine tot anul cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Ce să faci de Crăciun ca să-ţi meargă bine tot anul

Ce să faci să-ţi meargă bine de Crăciun. Se spune că de Crăciun sunt anumite tradiţii şi obiceiuri pe care dacă le urmezi îţi va merge bine, tot anul ce vine.

Vrei ca bolile să te ocolească? Mănâncă un măr în ziua de Crăciun. Pune o nucă, o monedă şi ceva de argint în apă în care te speli, musai în ziua de Crăciun, ca să nu faci vizite pe la spitale, iar câştigurile financiare să nu te ocolească

Ce să faci să ai noroc? Pâinea trebuie să stea sub masă. Iar pe masă grâul pe care l-ai pus la încolţit de Sf. Andrei. Să nu lipsească plăcinta. Ca să ai un an prosper, toţi musafirii trebuie să guste din ea. Şi nu uita să pui un ban, un inel şi un degetar în plăcintă. Cine găseste porţia cu bănuţul va avea noroc, cel care primeşte inelul va avea parte de o nuntă, iar cel care da peste degetar va avea un an înfloritor.

Nu ţi-ai găsit încă alesul? Se spune că-l poţi visa dacă după ce te-ai spălat, în noaptea de Ajun, ascunzi sub pernă un pieptene pe care l-ai folosit şi usturoi. Înainte să te culci, bate perna pentru a nu avea o scorpie de soacră si pentru ca sortitul să te peţească cât mai curând.

Pe 24 spre 25 decembrie, noaptea, lasă uşa larg deschisă ca să iasa spiritele rele din casa ta.
De Crăciun, spun batrânii, se deschide cerul. Cei buni îl văd pe Dumnezeu stând la masa cu ingerii şi sfinţii.

Spam blocat