Floca, cea mai nouă aplicație de Friending, lansată de români

Floca, cea mai nouă aplicație de Friending, lansată de români Floca, cea mai nouă aplicație de Friending, lansată de români floca app 564x600

Floca, cea mai nouă aplicație de Friending, fost lansată luna aceasta în Spania, la Madrid. Aplicația dezvoltată de către o companie de tehnologie din Iași a ajuns la peste 50.000 de descărcări în prima săptămână de la lansare și la un total de 6500 de review-uri, dintre care 95% pozitive.

În ceea ce privește piața din Spania, Floca urmărește până la finalul anului peste 100.000 de utilizatori activi lunar. Aplicația va fi lansată în luna iunie și în România, dezvoltatorii urmărind peste 10.000 de utilizatori activi în prima lună de la lansare.

Floca este o aplicație de Friending dezvoltată de către Inovatie Alia, o companie de tehnologie din Iași. Denumirea aplicației este un acronim care reunește funcțiile principale ale acesteia: Friends location și chat around.

Aplicația înlesnește interacțiunea între utilizatori prin intermediul funcției de chat și de localizare. Mai precis, un utilizator poate intra în contact cu alții din proximitate prin intermediul GPS-ului de pe telefon, având posibilitatea în același timp să inițieze discuții fără niciun fel de filtru sau barieră. Mai multe despre Floca.

Spam blocat