Hot water challenge, provocarea morții printre adolescenți

Hot water challenge, provocarea morții printre adolescenți. După balena albastră, un nou joc mortal și-a făcut apariția pe Facebook. De menționat, că jocul Hot water challenge are cel puțin o lună de când a luat naștere în SUA, iar părinți sunt disperați. Copiii se provoacă între ei pe rețelele de socializare ca să-și toarne apă fierbinte pe ei.

Nebunia a început prin august, dar se răspândește rapid. Arsuri, bășici, piele rănită și chiar orbire. Tinerii inconștienți își pun sănătatea în pericol de dragul unei provocări stupide.

Hot water challenge, provocarea morții printre adolescenți. Nicolas, un tânăr american din Arkansas, s-a ales cu arsuri de gradul al doilea la sfârșitul lunii august. Ca și în cazul băiatului de 12 ani de zilele trecute, din Pennsylvania, prietenii au aruncat pe el cu apă fiartă în timp ce dormea. „A fost cea mai rea durere din viața mea”, a povestit apoi Nicolas.

Hot water challenge, provocarea morții printre adolescenți. Și mai grav este că o fetiță de 8 ani din Florida a murit, la începutul lui august, din cauza acestei provocări. Verișoara ei i-a propus să bea apă fierbinte. Esofagul și tubul digestiv al fetiței au fost complet arse. Dusă de urgență la spital, n-a supraviețuit rănilor.

Spam blocat