google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Începe Târgul de Turism de la Romexpo

Peste 300 de expozanţi vor veni la Târgul de Turism, fiind cel mai mare eveniment de turism din ţară, ce reuneşte agenţii de turism, tour-operatori, branduri de turism puternice din toată Europa, care oferă publicului promoţii pentru destinaţii variate şi fascinante, din ţară şi din străinătate.

”Târgul este cel mai bun prilej pentru turişti să vadă ofertele variate şi, în acelaşi timp, să beneficieze şi de cele mai mari reduceri, reduceri care se acordă numai pe perioada târgului şi se acordă diferenţiat pentru ofertee variate. Unele sunt pentru litoral, pe zboruri regulate sau închiriate, tip charter, şi altele sunt ofertele pentru circuite. Vacanţele pentru litoral pot avea reduceri mai mari, având în vedere perioada de early-booking la hoteluri, care pot merge şi până la 50-60%, sunt reducerile cele mai interesante. Unele au şi facilităţi pentru cei care călătoresc în familie”, a declarat pentru News.ro Carmen Pavel, preşedintele touroperatorului J’Info Tours.

Sezonul estival poate dura de la două-trei luni pe an, dacă e vorba de litoralul românesc, sau chiar zece luni, dacă vorbim de destinaţiile calde, Egipt, ţările din Asia ori statele din Caraibe, unde clima permite acest lucru.

”Un produs foarte interesant în acest an şi care este şi de top în ofertele noastre îl reprezintă circuitele. În acest sens, nişte produse foarte căutate la noi au fost Etiopia, Mongolia, iar în acest an am început cu un produs nou, Namibia şi vom continua cu Papua Noua Guinee. Mai vindem şi Coreea de Sud, singură sau la pachet cu Japonia, este o excursie care merită făcută cel puţin o dată în viaţă. Alte destinaţii solicitate sunt SUA, în diverse combinaţii, la fel Canada, America Centrală, America de Sud. Un produs pe care l-am introdus anul acesta este Ecuadorul cu Galapagos şi zona Amazonului, iar turiştii au ocazia să stea cu un picior într-o emisferă şi cu celălalt picior în cealaltă emisferă, dar şi observe diverse animale în habitatul lor natural şi o vegetaţie luxuriantă”, a adăugat Carmen Pavel.

De altfel, anul acesta este aniversar pentru companie, care împlineşte 30 de ani de activitate.

”Cu această ocazie vom oferi discounturi cel puţin egale cu numărul de ani ai firmei sau chiar mai mult”, a precizat ea.

De asemenea, prezent la târg, Croaziere.net, cel mai mare vânzător de croaziere din România, anunţă reduceri de până la 10%.

”Reducerile merg până la 7-10%, ofertă valabilă pe perioada târgului şi până la finele lunii. De vreo 12 ani participăm anual la aceste evenimente atât la Bucureşti cât şi prin ţară şi în străinătate”, a declarat pentru News.ro Ioan Băsea, proprietarul Croaziere.net, cel mai mare vânzător de croaziere din România.

Acesta speră să atingă vânzări de circa 50-60.000 euro.

O croazieră de opt zile în Mediterana de Vest, cu îmbarcare în Barcelona, porneşte de la 339 euro de persoană, în cabină dublă, pentru plecările din octombrie şi noiembrie. Vasul opreşte în Marsilia, Nisa, Livorno, Roma şi Napoli.

O croazieră de opt zile în fiordurile norvegiene costă de la 1.429 euro de persoană, cu biletul de avion inclus, îmbarcarea fiind la sfârşitul lunii iunie. În acelaşi timp, o croazieră în ţările baltice, tot de opt zile, porneşte de la 1.209 euro de persoană, cu plecare la finalul lunii mai.

Spam blocat