LUNA NOUA IN BALANTA 01 OCTOMBRIE 2016. Perfect pentru un nou inceput

luna-noua-1-octombrie

LUNA NOUA IN BALANTA 01 OCTOMBRIE 2016. Sambata, 1 Octombrie 2016, ora 3.11, avem Luna Noua in Balanta. Luna Noua este atunci cand Soarele si Luna impart acelasi grad in aceeasi zodie, adica atunci cand Luna se afla intre Pamant si Soare. Cu alte cuvinte, dupa cum zic de fiecare data, cel mai bun moment sa incepi ceva, sa iti pui o intentie. De aceasta, mai ales din punct de vedere relational. Pentru ca energia Balantei asta vrea: partener, relatie, frumusete, simt artistic, diplomatie. Ascendentul momentului este in Leu, iar guvernatorul hartii este exact Soarele. Alt motiv sa ne raportam la iubire, creativitate si bucurie. Iar acum vine cireasa de pe tort. In apropierea Lunii si a Soarelui este si Jupiter, cel care ofera abundenta, chef de viata, petreceri, oportunitati.

LUNA NOUA IN BALANTA 01 OCTOMBRIE 2016. Mai tii tu minte cum a fost inceputul relatiei celei mai dragi din viata ta? Primele zile dupa ce v-ati cunoscut? Parca si acum tremuri cand iti amintesti. Ochii plini de bucurie, inima saltareata, hormoni jucausi. Telefon incins de la discutii, romane din mii de mesaje, indiferenta pentru ceilalti din jurul tau, mancare mai putina, soare continuu desi afara poate ploua, graba nejustificata, ore mai putine de somn. Intalniri pline de emotii, cadouri neinsemnate din punct de vedere material insa cu valoare sentimentala, strangeri puternice de mana, imbratisari patimase, saruturi dulci, atingeri indraznete, cuvinte alese. Cele mai bune haine, ore in sir petrecute in fata oglinzii, dezordine totala acasa. Zboruri zilnice gratuite ca deh, cand plutesti de-a binelea daca nu atunci cand te indragostesti? Lumea se invartea doar dupa cum ii dictai tu. Timpul la fel, trecea dupa cum iti convenea. Ce nervi si stres de la serviciu? Ce chirie si rate de platit? Ce examene finale?  Indragosteala asta, fenomen puternic si greu de explicat.

Sambata, 01 octombrie, este o zi potrivita sa incepi o noua relatie. Sau sa treci peste relatia care s-a incheiat acum mult timp si ale carei amintiri nu te mai ajuta la nimic. Sau sa iti dai seama ca nu mai are rost sa tragi de partenerul/partenera care a decis sa nu mai existe in viata ta acum ceva timp. Mai ales daca ai fost la biserica timp de 13 marti sa ti se indeplineasca dorinta si tot nu s-a intors. Ghinion, nici Sfintii nu mai vor! Luna Noua in Balanta de sambata, la grad apropiat de Jupiter, va aduce prospetime si noutate in zona relationala.

sursa: astrologpersonal