Mercur in Sagetator, in mers direct

Mercur in Sagetator a intrat pe 13 decembrie si ramane in aceasta zodie pana in 5 ianuarie 2019.
Mercur in Sagetator va da energie, entuziasm, incredere, care pot topi orice dificultate. Dar trebuie sa fiti atenti, acest Mercur in Sagetator se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti si respectiv, cu Marte in Pesti.Entuziasmul poate merge pana la neglijarea riscurilor sau o consecintelor, spiritul propagandist poate merge pana la exagerarea adevarului sau deformarea lui, intelepciunea poate merge pana la fanatizarea credintelor.

Mercur in Sagetator va stimula interesul pentru calatorii, studii,citit, iesiri in aer liber, comunicarea cu ceilalti se va intensifica.
In aceasta perioada veti dori mai mult ca altadata sa socializati cu ceilalti, sa fiti la curent cu toate stirile, zvonurile, barfele, dar va poate lipsi perseverenta si sistematizarea informatiei, puteti sa riscati sa acumulati informatii la nivel superficial, daca nu va lasati ghidati de constiinta superioara, trebuie sa faceti diferenta intre ce este cu adevarat valoros si ce este balast.
Unii dintre voi este posibil sa va canalizati energia in barfe, informatii fara valoare. Dar aceasta curiozitate si imprudenta va poate costa mai tarziu. Trebuie sa fiti atenti acum cu cine discutati, cui va confesati, inspiratia poate veni din surse confuze, dubioase, de aceea trebuie sa verificati toate informatiile si zvonurile pe care le auziti.

continuarea pe astrolog-dumitrana.ro.

Spam blocat