Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017. mesaje de anul nou uşor de scris pentru revelion 2017 Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017 mesaje de anul nou 1

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017. Îţi propunem rapid o listă de mesaje pe care să le trimiţi prietenilor pe Facebook, pe sms sau pe mail cu ocazia venirii anului 2017.

„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2012, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017. mesaje de anul nou uşor de scris pentru revelion 2017 Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017 mesaje de anul nou 01 800x534

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017.

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017. „La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

„Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. La mulţi ani!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017. mesaje de anul nou uşor de scris pentru revelion 2017 Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017 mesaje de anul nou 0 800x533

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017.

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017. „La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

mesaje de anul nou uşor de scris pentru revelion 2017 Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017 mesaje de anul nou 03 800x534

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017. „Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

Mesaje de Anul Nou uşor de scris pentru Revelion 2017. „E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”

„Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”

Spam blocat