google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Mese gratis la restaurante în schimbul unor poze pe Instagram cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Mese gratis la restaurante în schimbul unor poze pe Instagram

Comanzi felul de mâncare pe care îl preferi, îl postezi pe Instagram (sau pe altă reţea socială), având grijă desigur să etichetezi restaurantul, sau cel puţin un indiciu al acestuia şi dacă reuşeşti să aduni un număr mare de urmăritori, mănânci gratis. Astfel, prin noua metodă de plată adoptată de localurile la modă din Italia şi care câştigă din ce în ce mai mulţi prozeliţi, influencerii cu mai mult de 100.000 de urmăritori pot lua masa de prânz, sau cina, gratis.
Din ce în ce mai multe restaurante din nordul şi sudul peninsulei au început să practice acest sistem experimentat prima oară în octombrie 2018, la Milano în localul ”This is not a sushibar” din via Lazzaro Papi, unde clientului îi este acordat un discount direct proporţional cu numărul de urmăritori de pe Instagram. sursa: rador.ro.

Spam blocat