google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Rabla pentru electrocasnice cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Rabla pentru electrocasnice

Un program de tip Rabla, destinat colectării electrocasnicelor, ar putea fi creat de Ministerul Mediului – a anunţat ministrul Graţiela Gavrilescu, ieri, la o conferinţă dedicată Zilei Mondiale a Mediului.

Graţiela Gavrilescu a declarat potrivit Rador că: Am purtat discuţii de cum trebuie să reîncepem să repornim motoarele pentru marea debarasare şi nu numai, chiar să creăm un program Rabla pentru astfel de electrocasnice, pentru că românul doreşte să scape de ele de acasă, dar nu ştie la ora actuală unde să se ducă. Îi este greu să se ducă cu el la colţul străzii. Dar un program integrat, un program larg, la care să participe şi importatorii, dealerii producătorilor şi aşa mai departe, se simte nevoia, plus că trebuie şi noi cu toţii să ne aliniem totuşi la tot ce înseamnă utilaj, aparatură care să nu polueze.

Spam blocat