Sf Gheorghe 2018. Felicitări, mesaje pentru Gheorghe, George, Georgiana

Sf Gheorghe 2018, Sfantul Gheorghe, felicitari de sf gheorghe mesaje de sf gheorghe Sf Gheorghe 2018. Felicitări, mesaje pentru Gheorghe, George, Georgiana felicitari sf gheorghe5 800x570
Galerie Foto

Sf Gheorghe 2018. Felicitări, mesaje pentru Gheorghe, George, Georgiana. Sărbătorit în fiecare an pe 23 aprilie, SFÂNTUL GHEORGHE este unul dintre cei mai iubiţi sfinţi din calendarul ortodox, ziua fiind marcată, potrivit tradiţiei populare, prin împodobirea caselor cu crengi verzi care simbolizează renaşterea naturii.

Gheorghe, George, Gicu, Geta, Gelu, Gheorghita, Georgeta sunt cei care vor fi sarbatoriti pe 23 aprilie

Sf Gheorghe 2018, Sfantul Gheorghe, felicitari de sf gheorghe mesaje de sf gheorghe Sf Gheorghe 2018. Felicitări, mesaje pentru Gheorghe, George, Georgiana felicitari sf gheorghe1 800x444

La multi ani si fie ca Sfantul Mucenic Gheorghe sa te calauzeasca si sa te protejeze!

La multi ani cu ocazia onomasticii! Sa ai parte de noroc si de sanatate, iar sfantul al carui nume il poti sa iti poarte de grija!

Draga George / Georgeta / Gheorghe etc., iti dorim un sincer „La multi ani” si speram ca aceasta zi speciala sa o petreci plin de voiosie alaturi de cei dragi!

Sf Gheorghe 2018, Sfantul Gheorghe, felicitari de sf gheorghe mesaje de sf gheorghe Sf Gheorghe 2018. Felicitări, mesaje pentru Gheorghe, George, Georgiana felicitari sf gheorghe8 800x534

 

La multi ani, draga Gheorghita / Te-asteptam toti la portita / Sa-nchinam un paharel / Si o portie de sarmale / In cinstea mariei tale!
Draga tata / mama, cu ocazia onomasticii tale, iti uram sa ai parte de multi ani cu sanatate, ca-i mai buna decat toate, iar noi alaturi iti vom fi, sa ne bucuram impreuna de momentele fericite, ca o familie unita!

Iti urez un sincer La multi ani si fie ca Sfantul a carui nume il porti sa vegheze asupra ta. La multi ani!

Mesajele de Sfantul Gheorghe trebuie sa fie personalizate, astfel incat destinatarul sa stie ca te-ai gandit la el si ai dorit sa ii transmiti din tot sufletul urarile tale de bine.

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

Sf Gheorghe 2018, Sfantul Gheorghe, felicitari de sf gheorghe mesaje de sf gheorghe Sf Gheorghe 2018. Felicitări, mesaje pentru Gheorghe, George, Georgiana felicitari sf gheorghe3 800x533

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2018. Cele mai ORIGINALE URĂRI, SMS-uri şi felicitări pentru 23 APRILIE

Sf Gheorghe 2018, Sfantul Gheorghe, felicitari de sf gheorghe mesaje de sf gheorghe Sf Gheorghe 2018. Felicitări, mesaje pentru Gheorghe, George, Georgiana felicitari sf gheorghe7 800x564

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Gheorghe pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Sf Gheorghe 2018, Sfantul Gheorghe, felicitari de sf gheorghe mesaje de sf gheorghe Sf Gheorghe 2018. Felicitări, mesaje pentru Gheorghe, George, Georgiana felicitari sf gheorghe 800x473

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

SF Gheorghe mesaje, urari, felicitari de trimis prin SMS acum

Spam blocat