google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Sfanta Parascheva: rugaciunea pe care sa o rostesti macar pe 14 octombrie cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Sfanta Parascheva: rugaciunea pe care sa o rostesti macar pe 14 octombrie

sfanta-parascheva

Sfanta Parascheva: rugaciunea pe care sa o rostesti macar pe 14 octombrie. Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infri­co­sa­toare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu ne­so­co­tinta le savarsim. Noi suntem pacatosi, ne­treb­nici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga mi­los­tivirea prin sarguinta cea de toate zilele, da­ruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor, cu bucurie sa slavim prea­sfant numele Tau in veci. Amin.

Spam blocat