google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

SF Gheorghe mesaje, urari, felicitari de trimis prin SMS acum

Mesaje de Sfantul Gheorghe

Sfantul Gheorghe 2018

SF Gheorghe mesaje, urari, felicitari de trimis. Sfântul Gheorghe se sărbătorește pe 23 aprilie 2018 și ca în fiecare an, mulți dintre românii care poartă acest nume de mare sfânt își aniversează onomastica. Cu siguranță că și voi aveți sărbătoriți și căutați să le faceți o urare, iar destiut.com vă oferă câteva idei. 

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgeta, Georgiana, Gheorghe, Gherghina, Gherghița

SF Gheorghe mesaje, urari, felicitari de trimis. La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La multi ani Georgiana! Ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa fii iubita!

Mesaje de Sfântul Gheorghe haioase: urări și felicitări amuzante petru iubit, prieteni, rude

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghita!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

La multi ani ! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata .Fie-va viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori . O zi de neuitat care sa tina o viata

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii !LA MULTI ANI!

SF Gheorghe mesaje, urari, felicitari de trimis. La multi ani cu veselie
Sanatate pe vecie
Casa plina de bucate
Dragoste pe saturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La multi ani si sus paharul!!

Mesaje de Sfântul Gheorghe haioase: urări și felicitări amuzante petru iubit, prieteni, rude

Zambeste si s-aveti parte de toata distractia si emotia specifica acestei zile, iar intreaga zi sa va fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie.

Spam blocat