google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Studenții de peste 26 de ani vor putea circula gratuit cu trenul! cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Studenții de peste 26 de ani vor putea circula gratuit cu trenul!

Studenții de peste 26 de ani vor circula din nou gratuit în curând. Astfel, în urma demersurilor Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Senatul României a adoptat astăzi amendamentul privind propunerea legislativă L 450/2017 care vizează studenții care depășesc vârsta anterior menționată și nu aveau gratuitate la transportul feroviar intern.

Aceasta va trimisă Administrației Prezidențiale, pentru promulgare, după care va intra în vigoare. În acest timp, ANOSR va face toate demersurile pentru a urgenta cât de mult distribuirea legitimațiilor de transport, studenților de peste 26 de ani care sunt eligibili pentru acest drept. Totodată, ținem să transmitem mulțumiri domnului Vlad Alexandrescu, precum și tuturor senatorilor care au votat pentru ca această lege să se schimbe, după multe luni în care a constrâns o mare parte din studenți să își plătească călătoriile.

Așadar, punem spune că s-a pus stop nedreptății, iar studenții de peste 26 de ani vor putea circula în curând gratuit, cum ar fi fost normal să se întâmple mereu.

Spam blocat