A fost creată periuţa de dinţi inteligentă care filmează în interiorul gurii

prophix a fost creată periuţa de dinţi inteligentă care filmează în interiorul gurii A fost creată periuţa de dinţi inteligentă care filmează în interiorul gurii Prophix 800x534

A fost creată periuţa de dinţi inteligentă care filmează în interiorul gurii. Firma Onvi a lansat periuţa de dinţi inteligentă Prophix, ce are montată o cameră care filmează în interiorul gurii utilizatorului atunci când acesta se spală pe dinţi, pentru a-l ajuta să nu neglijeze anumite zone ale danturii. Potrivit American Dental Association, periuţele electrice sunt mai eficiente la curăţarea dinţilor decât cele normale. Oamenii pot neglija anumite zone ale danturii.

Firma Onvi speră să rezolve această problemă prin montarea unei camere care filmează interiorul gurii utilizatorului atunci când acesta se spală pe dinţi, scrie Go4it. Conform datelor Oral-B, 80% dintre oameni nu periază suficient de bine cel puţin o parte a danturii, iar 60% nu periază deloc molarii din spate. Deşi se recomandă sesiuni de periaj de cel puţin două minute, media este de aproximativ 45 de secunde.

Periuţa inteligentă Prophix dispune de aplicaţie dedicată şi transmite pe smartphone un stream video live din interiorul gurii. Camera de pe dispozitiv filmează la calitate Full HD (1.080p). În cutie mai sunt diverse capete şi o mică oglindă. Periuţa poate face şi poze la locurile care par afectate de carii sau tartru, astfel încât utilizatorul să le poată arăta dentistului.

Spam blocat