Greseli pe care le faci cand iti indrepti parul

Tips-to-Get-Straight-and-Silky-Hair-Naturally

Trebuie sa stii care sunt cele mai comune greseli pe care femeile le comit cand isi indreapta parul acasa, cu placa, pentru a fi sigura ca nu le vei mai face!

1. Folosesti placa la temperatura maxima – nu ai nevoie de temperatura maxima decat daca esti o mulatra veritabila cu un par in stilul afro. In cazul in care nu esti mulatra, incearca sa folosesti placa de indreptat la o temperatura medie. Daca ai deja parul drept si placa o folosesti numai pentru a-ti finisa coafura, e de la sine inteles ca o vei folosi la intensitate mica.

2. Nu folosesti protectie termica – cele mai multe dintre femei nu acorda importanta cuvenita produselor care protejeaza termic firul de par asa ca isi expun parul la temperaturi mari si apoi se trezesc cu varfurile despicate. Ai face bine sa folosesti cel putin un produs care-ti ofera protectie termica de fiecare data cand iti indrepti parul ori cand il expui unor temperaturi ridicate.

3. Treci cu placa de mai multe ori peste o suvita de par – ai voie de maximum 2 ori sa treci cu placa peste o suvita. Daca folosesti placa in mod corespunzator iti garantez ca nu va fi nevoie sa faci acest lucru de mai multe ori!

loading...

Spam blocat