Horoscop 2017: previziuni generale pentru balanţă

Horoscop 2017: previziuni generale pentru balanţă Horoscop 2017: previziuni generale pentru balanţă balanta 2017

Horoscop 2017: previziuni generale pentru balanţă. Cu două eclipse (una de Lună pe 11 februarie și una de Soare pe 21 august) în casa prietenilor, a grupurilor sociale, a speranțelor și a idealurilor de viitor, e clar că în 2017 Balanțele ar face bine să reconsidere anumite proiecte pe termen lung, dar și oamenii alături de care doresc să își construiască viitorul.

Mijlocul lunii februarie 2017 poate marca desprinderea de anturaje care nu te reprezintă și care te consumă emoțional și profesional.

Jupiter, guvernatorul casei comunicării Balanței, rămâne în Balanță până la 10 octombrie 2017, inspirându-te să explorezi noi posibilități de comunicare pentru a te afirma, pentru a te dezvolta în plan intelectual, personal, profesional.

Jupiter, Marele Benefic, se va găsi în cea mai mare parte a anului 2017 în aspecte tensionate cu Uranus, situat în casa parteneriatelor Balanței, și cu Pluton, situat în casa familiei și a căminului Balanței, reclamând desprinderea de anumite mentalități care nu te (mai) reprezintă.

Aspectele pe care Jupiter le formează cu Uranus și Pluton sunt resimțite mai puternic în martie, august și septembrie 2017, când relațiile tale (indiferent de natura lor) se pot da peste cap din cauza dorinței de independență a celor cu care ești asociat sentimental și/sau profesional.

La 10 octombrie 2017, Jupiter intră în casa banilor Balanței și îți deschide posibilități nesperate de câștig, facilitând descoperirea unor noi surse de venituri.

Cu Saturn aflat în continuare (până la 20 decembrie 2017) în tranzit prin casa comunicării, a studiilor și a deplasărilor scurte ale Balanței, ai putea să te apuci de studiat subiecte care până acum ți se păreau mult prea dificil de înțeles sau de asimilat, subiecte care necesită efort, determinare, perseverență.

Spam blocat