Horoscop 2017: previziuni generale pentru capricorn

Horoscop 2017: previziuni generale pentru capricorn. Pentru Capricorni, anul 2017 se anunță plin de evenimente în plan profesional. Fii pregătit să îți concentrezi eforturile spre acest sector de viață, care promite să îți aducă beneficii însemnate!

Ar fi bine, însă, să îți dozezi corect eforturile și să eviți suprasolicitarea, pentru că Saturn, stăpânul Capricornului, se găsește în continuare în casa a douăsprezecea a Capricornului (până la 20 decembrie 2017). Din această poziție, Saturn te invită la un bilanț atent al realizărilor de până acum, dar poate genera și temeri, nesiguranțe sau depistarea unor tipare care te limitează.

Mulți Capricorni pot descoperi că își făceau singuri rău într-un fel sau altul, dar aspectele armonioase în care este implicat Saturn în mai, august-septembrie și noiembrie 2017 prevestesc un tonus bun și depășirea tuturor obstacolelor, atât în plan emoțional, cât și în plan fizic/material.

După 10 octombrie 2017, odată cu intrarea lui Jupiter în casa a XI-a a Capricornului, colaborările devin deosebit de importante și te pot scoate în prim-plan într-un mod neașteptat, aducându-ți beneficii importante. Prietenii și/sau colaboratorii se pot dovedi acum sfetnici de nădejde.

sursa

Spam blocat