google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Horoscop 2017: previziuni generale pentru gemeni

Horoscop 2017: previziuni generale pentru gemeni

Horoscop 2017: previziuni generale pentru gemeni

Horoscop 2017: previziuni generale pentru gemeni. În 2017, viața Gemenilor pare să se învârtă în jurul relațiilor, care tind să se tensioneze în prima jumătate a anului, și/sau în jurul copiilor, dacă este cazul.

Poate că nu reușești să te decizi dacă acum este momentul cel mai potrivit pentru a face un copil. Sau poate că apariția neașteptată a unui copil te obligă să îți revizuiești proiectele pe termen lung și să-ți reconfigurezi complet imaginea despre viitor.

În 2017, prietenii te pot lua prin surprindere, nu neapărat în mod plăcut. Se poate chiar să ai impresia că îți pun bețe în roate în loc să te sprijine. Dar cel mai probabil este că ei nu reușeșsc să înțeleagă de ce ții morțiș să îți dai viața peste cap.

În plus, s-ar putea să constați că anumite grupuri sociale, profesionale, comitete sau organizații din care faci parte nu te mai reprezintă, sau că anumite proiecte de viitor trebuie schimbate în mod radical.

În acest context, în 2017 se recomandă deosebită atenție la modul în care îți gestionezi resursele, mai ales dacă o parte din ele provin din bugete comune. Altfel, riști să te trezești în plin haos existențial.

Cu Neptun în casa a X-a a Gemenilor (casa carierei și a statutului social), idealismul care te mână de câțiva ani încoace te cam îndepărtează de realism. Prin urmare, punctele de vedere ale celor din jur și sfaturile pe care ți le oferă s-ar putea dovedi valoroase pentru tine.

Spam blocat