Horoscop 2017: previziuni generale pentru leu

Horoscop 2017: previziuni generale pentru leu Horoscop 2017: previziuni generale pentru leu Horoscop 2017: previziuni generale pentru leu Horoscop 2017 previziuni generale pentru leu

Horoscop 2017: previziuni generale pentru leu

Horoscop 2017: previziuni generale pentru leu. Anul 2017 este pentru Lei dinamic, agitat, cu deplasări numeroase, cu evaluări și răzgândiri legate de studii sau de modalitățile de afirmare în plan profesional.

Cu casele cadente puternic activate și în 2017, indicat ar fi să te gândești bine la ceea ce ai realizat până acum și la pașii de urmat pe mai departe. Extrăgând învățăturile din evenimentele trecute, ai toate șansele să construiești pe baze solide în viitor, mai ales în plan profesional și relațional.

Leii au parte de susținere din partea astrelor și în 2017, pentru că Uranus din Berbec și Saturn din Săgetător aspectează armonios Soarele nativ al Leilor. Totuși, rezultatele acțiunilor tale nu apar atât de repede cât ți-ai dori. Acest lucru te poate predispune la agitație și te poate face să-ți dai cu dreptu-n stângul în momente cheie.

Fiindcă Jupiter se află în casa a III-a a Leului până în octombrie 2017, progresezi cel mai ușor prin învățarea de lucruri noi (cultivă-ți un talent!) și comunicând despre ceea ce știi să faci mai bine, despre ceea ce te individualizează în ochii celorlalți, dar și prin explorarea mediului în care trăiești.

În martie și septembrie 2017, Jupiter se va găsi în aspecte tensionate cu Uranus, punându-ți la încercare concepțiile despre viață, mai ales cele legate de parteneriate.

Uranus se află de mult timp în casa a IX-a a Leului (casa filosofiei existențiale, a sistemelor de credințe religioase, filosofice, juridice, după care îți conduci viața, dar și a studiilor superioare, a relațiilor cu străinătatea, a călătoriilor). Astfel, în 2017 se poate ca anumite planuri de călătorie sau afaceri de import-export să fie întârziate ori date peste cap de lipsa unor documente, a unor autorizații, a unor studii sau diplome.

Relevante pentru Lei în 2017 sunt și eclipsele care au loc în zodia Leului și în semnul opus, Vărsător, care pentru Lei este casa parteneriatelor.

Spam blocat