Horoscop 2017: previziuni generale pentru Peşti

Horoscop 2017: previziuni generale pentru Peşti  Horoscop 2017: previziuni generale pentru Peşti Horoscop 2017: previziuni generale pentru Peşti pesti 2017 800x450

Horoscop 2017: previziuni generale pentru Peşti

Horoscop 2017: previziuni generale pentru Peşti. Călătoriile pe care ți le dorești sau care îți sunt necesare în 2017 ar putea întâmpina dificultăți, cel mai probabil de natură financiară. Ideal ar fi să nu te împrumuți, ci să îți chibzuiești mai bine cheltuielile. Dacă ești student departe de locurile natale, va trebui să înveți să îți drămuiești mai bine banii primiți de-acasă, pentru că cei care te susțin ți-ar putea reproșa că cheltuieși prea mult și ar putea chiar să îți reducă subvențiile.

De altfel, instabilitatea financiară îți poate da bătăi de cap mai tot anul 2017, în special dacă dai curs impulsului de a te întinde mai mult decât îți este plapuma. S-ar putea să ai impresia că fără un credit, două, nu-ți poți împlini visele, mai ales dacă acestea au legătură cu sfera academică ori poate cu o călătorie sau cu emigrarea.

De asemenea, în 2017 ar fi bine să fii atent la costurile pe care le presupune participarea ta în diverse grupuri. Aspectul tensionat dintre Pluton, situat în casa a XI-a Peștilor (casa prietenilor și a grupurilor sociale, dar și a speranțelor de viitor) și Jupiter, situat în casa veniturilor suplimentare și a împrumuturilor Peștilor, sugerează că ar fi bine să îți ajustezi proiectele pe termen lung în funcție de posibilitățile financiare reale.

Relațiile cu prietenii și/sau cu anumite grupuri socio-profesionale tind să fie tensionate în 2017 dar, dacă îți revizuiești predispoziția de a fi dogmatic, de a-ți impune punctele de vedere sau ideile pe care ceilalți le văd ca fiind utopice, atmosfera se schimbă radical. Evită încercările de a manipula și ai grijă să nu cazi pradă vreunei escrocherii!

Spam blocat