Horoscop 2017: previziuni generale pentru săgetător

Horoscop 2017: previziuni generale pentru săgetător. Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, va tranzita până la 10 octombrie 2017 casa a XI-a a Săgetătorului (casa prietenilor, a grupurilor sociale și a idealurilor), apoi va intra în casa a XII-a a Săgetătorului (o casă a izolării, a acțiunilor din spatele scenei, a subconștientului).

Periplul lui Jupiter prin casa a XI-a sugerează că în 2017 grupurile din care faci deja parte sau la care vei adera vor juca un rol deosebit de important în dezvoltarea ta personală și profesională. Colaborările se anunță însă deosebit de tensionate, instabile și aducătoare de schimbări majore, mai cu seamă în martie, august și septembrie 2017, când Jupiter se află în opoziție cu Uranus și în careu cu Pluton.

Cauzele și proiectele comune te avantajează mult mai mult decât inițiativele și proiectele individuale, care pot genera haos sau sunt dificil de stabilizat. Dacă vei ști cum să servești interesele de grup, poți constata că acțiunile tale îți aduc sprijinul celorlalți pentru proiectele tale de suflet, pentru ceea ce dorești să creezi unic și personal.

Ținând cont că Saturn se găsește și în 2017 în Săgetător (până la 20 decembrie), ar fi bine să acționezi ca un model pentru ceilalți, să îți demonstrezi valoarea (Saturn îți guvernează casa a II-a!) prin propriile fapte, prin inițiativă, perseverență, efort, maturitate.

Luna mai, finalul lunii august și luna noiembrie 2017 sunt deosebit de faste pentru orice ți-ai propune, întrucât Saturn formează un trigon cu Uranus și un sextil cu Jupiter. Acum ar fi indicat să „ataci” situații, planuri sau idei care ți se par cel mai dificil de gestionat, de pus în practică, de depășit. Stabilește-ți priorități clare și concentrează-ți atenția spre cât mai puține ținte, ca să nu-ți irosești energia!

sursa