Horoscop 2017: previziuni generale pentru taur

Horoscop 2017: previziuni generale pentru taur. Anul 2017 se anunță dinamic pentru Tauri, mai ales din punct de vedere profesional și financiar.

Schimbările bat la ușă și pot genera stres, dar dacă înveți să nu te opui cu obstinație, totul se poate transforma în entuziam și elan creator. Negativismul îți poate crea însă probleme de sănătate, tensiuni nervoase inutile și, de aceea, se recomandă prudență mai ales în primele opt luni ale anului 2017.

Prezența lui Uranus în casa a XII-a a Taurului (casa subconștientului, a dușmanilor secreți, dar și a bolilor cronice) promite să scoată la iveală și în 2017 o serie de programe subconștiente dăunătoare, care te țin pe loc, mai ales în ceea ce privește direcția în carieră.

Opoziția pe care o formează Jupiter cu Uranus în ianuarie, februarie, martie și septembrie 2017, arată că se impune din partea ta o schimbare de mentalitate, o eliberarea de temeri și de autolimitări care îți împiedică dezvoltarea.

În plus, cu Jupiter situat în casa sănătății Taurului pînă pe 10 octombrie 2017 și în careu cu Pluton – careu foarte activ mai cu seamă la finele lui martie, debut de aprilie și la începutul lui septembrie – ritmul tău de viață ar trebui revizuit, pentru că altfel riști să stagnezi atât în plan personal cât și profesional și/sau să te îngrași peste măsură.

sursa

Spam blocat