Horoscop 2017: previziuni generale pentru Vărsător

Horoscop 2017: previziuni generale pentru Vărsător

Horoscop 2017: previziuni generale pentru Vărsător

Horoscop 2017: previziuni generale pentru Vărsător. Anul 2017 aduce Vărsătorilor agitație și stres, oportunități de deplasare, de aprofundare a studiilor și cunoștințelor, dar și posibilitatea de a experimenta lucruri cu totul noi și provocatoare.

Axa cunoașterii Vărsătorului (casele a III-a și a IX-a) este energizată în 2017 de opoziția Jupiter-Uranus, care se face mai puternic simțită la începutul lui martie și sfârșitul lui septembrie. Uranus este guvernatorul Vărsătorului, iar prezența sa în casa comunicării și a învățării Vărsătorului încă din 2011 (până în 2018) ar trebui să te conducă spre o schimbare a tiparelor de gândire, spre o schimbare a percepției asupra lumii, spre o lărgire a perspectivei și o revizuire a concepțiilor despre lume și viață în general.

De asemenea, în 2017 ar fi indicat să manifești mai multă receptivitate față de opiniile celorlalți, să nu te încăpățânezi să faci numai ca tine.

Prezența lui Jupiter în casa a IX-a a Vărsătorului indică o perioadă cu posibilități de dezvoltare intelectuală, o perioadă bună pentru desăvârșirea studiilor, pentru a-ți realiza și publica lucrarea de masterat ori de doctorat sau orice tip de scriere pe care îți tot planifici să o scoți pe piață.

Aspectele tensionate pe care Jupiter le formează cu Uranus și Pluton în 2017 sunt însă indicatori că reușita Vărsătorilor depinde în mare măsură de reformularea proiectelor pe termen lung (mai ales în perioada 6 februarie – 9 iunie), dar și a filosofiei de viață, care își lasă puternic amprenta asupra modului cum sunt gestionate aceste proiecte.

De asemenea, în 2017 ai putea lua în considerare schimbarea specializării profesionale, a facultății pe care o urmezi, a unor planuri de călătorie. În funcție de toate acestea, începând cu luna octombrie 2017 poți avea rezultate spectaculoase în plan profesional sau poți obține o diplomă, un premiu ori recunoașterea publică a performanțelor tale.

sursa

Spam blocat