A început ziua cu ghinion, dar a terminat-o cu mii de euro în portofel!

5 aprilie 2017 rămâne o zi istorică pentru un bucureștean în vârstă de 31 de ani care a câștigat la aparatele de Megajackpot peste 80.000 de euro.
 
Bărbatul a câștigat săptămâna trecută cel de al 69-lea premiu Megajackpot. Tânărul este jucător de aparate de mai bine de 12 ani, ba chiar a fost și la Las Vegas, acolo unde a și câștigat mai multe premii cash.
 
Săptămâna trecută, tânărul a intrat în agenția Stanleybet, situată în Șoseaua Colentina, nr. 55, a băgat în aparatul de Megajackpot 500 de lei, a ales să joace pe miză de 200 de credite, a intrat în speciala Megajackpot, i-au apărut pe ecran simbolurile KING KONG CASH, a selectat 7 jocuri gratuite, iar la cea de-a treia mână a primit premiul Mystery Kong Bonus, câștigând astfel premiul total de 360,865.21 lei.
 
Nu am presimțit că va fi o zi de sărbătoare, mai ales că în acea dimineață mi se stricase și o piesă de la mașină care costa foarte mult. Am venit în agenție să joc, am băgat bani și am ieșit să fumez. Nu eram lângă aparat când am câștigat. Am intrat imediat și nu îmi venea să cred. Nu e prima dată când câștig la aparate. Am jucat și la cazinourile din Las Vegas și am câștigat premii în bani. Cu banii primiți de la Megajackpot îmi voi repara mașina și voi pleca într-o vacanță„, a povestit fericitul câștigător.

Spam blocat