google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ce se intampla in corpul tau cand consumi usturoi si miere 7 zile cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Ce se intampla in corpul tau cand consumi usturoi si miere 7 zile

usturoi-cu-miere

Ce se intampla in corpul tau cand consumi usturoi si miere 7 zile. Usturoiul este unul dintre cele mai bune alimente-condimente din bucatarie. Multe persoane nu realizeaza ce puteri vindecatoare are. Consumat crud, usturoiul este un adevarat medicament. Scade tensiunea arteriala, previne bolile de inima si atacul de cord, este bun impotriva diareei, raceala si gripa si infectii.

Ce se intampla in corpul tau cand consumi usturoi si miere 7 zile. Usturoiul consumat pe stomacul gol iti va intari tractul respirator: este uimitor de eficient in prevenirea si vindecarea tuberculozei, astmului, pneumoniei, guturaiului, bronsitei, guturaiului bronsic cronic, congestiei pulmonare, precum si impotriva tusei.

In cazul in care nu suportati mirosul puternic de usturoi se poate combina cu miere. Astfel, 2-3 catei zdrobiti amestecati cu o lingurita de miere, timp de 7 zile va da mai multa energie.

Spam blocat