google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 În luna martie târgul Ozosep revine! cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

În luna martie târgul Ozosep revine!

[psp_business id=all show_name=true show_desc=true show_img_logo=true show_img_building=true]

În luna martie târgul Ozosep revine! În weekendul 10-11 martie, târgul Ozosep va fi organizat din nou în Grădina Verona din centrul capitalei (str. Pictor Arthur Verona 13-15) cu participarea a peste 25 de mici producători din zona Harghita care își vor prezenta produsele delicioase și obiectele artizanale cu mult bun gust.

La târgul Ozosep, iubitorii de produse de calitate pot găsi tot e e mai bun de prin zona Harghita și împrejurimi, de la siropuri și gemuri naturale, miere, prăjituri, turtă dulce, kürtőskalács și lángos
proaspăt, ciocolată artizanală și de casă, sărățele, până la păstrăv afumat și multe alte specialități. Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, articole din piele, lucrate manual, cosmetice naturale, obiecte din ceramică, bijuterii și alte lucruri frumoase.

Gulașul fierbinte – specialitatea evenimentului – pregătit în ceaune uriașe va fi de nelipsit și la această ediție, dar vizitatorii pot degusta pe loc și brânzeturile deosebite și preparatele din carne, alături de o pâine de casă bună și un ceai sau o pălincă din fructe alese.

Tradiționalul kürtős și lángos va fi din belșug, pregătit de mâini sârguincioase toată ziua.

Spam blocat