Luna Plină în Fecioară, 12 martie 2017

Luna Plină în Fecioară, 12 martie 2017 Luna Plină în Fecioară, 12 martie 2017 luna plina in fecioara 600x600

Luna Plină în Fecioară, 12 martie 2017. Astrolog Daniela Simulescu ne vorbeşte deste acest fenomen. Duminică, 12 martie, ora 16.54(ora României), Luna Plină în Fecioară. Ce este Luna Plină?

Este evenimentul acela de pe cer când vedem Luna în toată splendoarea ei. Mare și rotundă. Sau altfel spus, momentul de maximă luminozitate a satelitului planetei noastre. Sau când Luna se află la 180 grade de Soare, iar Pământul se află între cei doi aștri.

Opoziția va fi la gradul 22:13, pe axă Pești (Soare) și Fecioară (Luna). De fiecare data când spunem opoziție, cel puțin în astrologie, ne gândim la relație, la raportarea la celălalt, la negociere.

Între energia conștientă de Pești și energie interioară de Fecioară. Între visare și eficientă. Mercur, guvernatorul ascendentului Lunii Pline, este în careu cu Saturn. Cei care se nasc cu acest aspect sunt copiii aia care se bâlbâie în primii ani de viață, care au dificultăți de exprimare, care se chinuie să se concentreze mental. Copiii aceia pe care nu îi înțeleg nici părinții, nici profesorii și nici prietenii. Și ani de zile se analizează, au o voce interioară critică ce le învinovățește permanent ideile, duc “lupte” mentale. Pentru fiecare cuvânt scos, își dau două croșee și trei upercuturi înainte. Și toți îi țin minte așa, bâlbâiți și la propriu și la figurat. Darrrrrr, ghici ce?

Balbaitii ăștia, după o vârstă, devin cei mai miștocari. Cei mai ironici. Cei mai sarcastici. Și cei mai buni comedianți. Da, da, da. Obișnuiți să facă misto de ei înșiși, după ce au ajuns campioni la asta, încep să scoată replici sclipitoare și să se agațe de orice defect al tău. Și până și tu râzi de ce pot spune de ține. Și le dai bani pentru asta ) Îți vine să crezi? Și devin și milionari din orice ar face. Da, mistocarii cuceresc lumea.

Dacă nu mă crezi, îți dau câteva exemple: Warren Buffet, Abraham Lincoln, Natalie Portman, Johnny Depp, Michael Bloomberg, Milan Kundera, J.R.R. Tolkien, Dale Carnegie, Jimmy Fallon, Amy Schumer, John Oliver, Tim Allen, Will Ferrell. Acestea sunt doar câteva dintre persoanele cunoscute care au reușit să renunțe la hrănirea așteptărilor celor din jur și să ducă mișto-ul eficient și asumat la rang de menire. Atenție, când zic “misto” nu mă refer la răutate gratuită și invidie aruncată prin vorbe grele, la care ar trebui să renunți pe Luna Plină.

Spam blocat