Media Music Awards 2016 Videoclipuri LIVE


Media Music Awards 2016 Videoclipuri LIVE. LIVE pe TVR 1, TVR HD, www.mediamusicawards.ro si https://livestream.com/Romania-Live-Events/MMA2016.

Media Music Awards 2016 Videoclipuri LIVE. are loc la Sibiu astăzi, 15 septembrie. Singura gală de premii muzicale din România, cu premii acordate pe baza difuzărilor radio – TV, se va desfășura, ca şi până acum, în Piața Mare, pe o scenă comparabilă cu lățimea unui teren de fotbal. La eveniment sunt aşteptaţi peste 40.000 de spectatori.

Media Music Awards 2016 Videoclipuri LIVE. Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifica si monitorizeaza in timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

Media Music Awards este organizat de Asociația Culturală Media Music Awards și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Spam blocat