google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Metrorex și R.A.T.B introduc la vânzare biletul unic

Din 10 decembrie 2017, Metrorex și R.A.T.B introduc la vânzare biletul unic, o facilitate de care se pot bucura călătorii ambilor operatori de transport din București.

De mâine, noile titluri de călătorie pot fi achiziționate, atât de la casieriile Metrorex, cât și de la cele ale R.A.T.B. De asemenea, celelalte titluri de călătorie existente, ale Metrorex rămân valabile, fără a suferi modificări. Biletul unic Metrorex – R.A.T.B este recomandat călătorilor care utilizează mai mult de două mijloace de transport ale celor doi operatori. Cu aceste carduri se pot efectua călătorii multiple cu metroul și mijloacele de transport de suprafața ale R.A.T.B , într-un interval de 60 de minute.

Ultima validare se poate efectua cu un minut înainte de expirarea perioadei stabilite, de o oră şi permit călătoria până la capătul liniei R.A.T.B. sau până la ieşirea din staţiile Metrorex.

Costul biletului unic este alcătuit din: costul biletului R.A.T.B în valoare de 1,30 lei, costul biletului Metrorex în valoare de 2,50 lei la care se adaugă costul cardului și cheltuielile cu mentenanța.

Noile titluri de călătorie pot fi utilizate în toate stațiile de metrou.

Acestea sunt: • Bilet unic 60 minute (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. şi Metrorex) – 5 lei • Bilet cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. şi Metrorex)
– 34,00 lei • Abonament de o zi (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. şi Metrorex) – 17,00.

Spam blocat