Microsoft Teams, cel mai nou spațiu de lucru virtual bazat pe chat

Microsoft Teams, cel mai nou spațiu de lucru virtual bazat pe chat. Microsoft Corp. a anunţat astăzi disponibilitatea globală a Microsoft Teams, noul spațiu de lucru virtual bazat pe chat din Office 365. Noul instrument dedicat colaborării este disponibil acum companiilor ce folosesc suita Office 365 în 19 limbi și 181 de țări.

Clienţii din întreaga lume aleg Microsoft Teams pentru a facilita colaborarea din cadrul organizaţiilor lor. De la lansarea versiunii de preview, în luna noiembrie, peste 50.000 de organizaţii au început să utilizeze Microsoft Teams, printre acestea numărându-se Alaska Airlines, ConocoPhillips, Deloitte, Expedia, J.B. Hunt, J. Walter Thompson, Hendrick Motorsports, Sage, Trek Bicycle şi Three UK.

Office 365 se adaptează stilului de lucru unic al fiecărei echipe, prin aplicații integrate, create pentru scopuri specifice: Outlook, un client de email pregătit pentru cele mai stringente standarde organizaționale, SharePoint pentru gestionarea inteligentă a conținutului, Yammer pentru networking în cadrul echipei, Skype for Business ca infrastructură de comunicare voce și video la nivelul organizației, iar acum, Microsoft Teams.

 

loading...

Spam blocat