Premieră națională la Galați, pe piața oftalmologică

kodakPeste 60% din populația României are probleme cu vederea. Iar acest lucru se reflectă și în piața oftalmologică în plină dezvoltare. Magazinele de optică au depășit anul trecut pragul de 1 miliard de lei, potrivit datelor oferite de com­pania de cercetare de piaţă Euro­monitor.

Astfel, România intră pe lista marilor retaileri ai lumii. În acest context, se deschide, la Galați, al doilea magazin Kodak Lens din S-E Europei și primul din România.

Este vorba de o investiție privată, de peste 150 de mii de euro, a unui antreprenor local, Dan Cristache, tehnician optometrist la bază.

“Am ales lentilele aceste lentile pentru tehnologie și transparența prețului. Ne dorim să oferim cele mai bune servicii, de aceea am investit 95 de mii de euro în aparatura medicală, iar peste 55 de mii de euro au fost alocați pentru mobilier, ambient, securitate etc. Misiunea noastră este vederea perfectă a clienților noștri. Ne așteptăm ca vanzarea medie să fie în valoare de 200 de lei. Avem încredere că gălățenii vor aprecia raportul calitate-preț și astfel, în viitorul apropiat, intenționăm să deschidem și alte magazine”, a declarat Dan Cristache, general manager Kodak Lens Opticas.
Magazinul din Galați s-a dezvoltat pe modelul de afaceri a unei francize și va oferi, la fel ca peste tot în lume, consultații personalizate, aparatură modernă, determinări de dioptrii și consiliere în vederea achiziționării de ochelari de vedere, de soare și a lentilelor de contact.
“Multă lume nu cunoaște faptul că Kodak creează lentile de vedere din 1993. ADN-ul brandului este tehnologia culorii. Lentilele noastre fac tehnologia simplă, de calitate și accesibilă din punct de vedere financiar. Sunt foarte mândră de colegii mei din România, care lucrează la acest proiect, și le sunt alături în deschiderea acestui magazin fantastic”, a spus Anikó Nadai, project manager Kodak Lens Europa de Est.
Mai mult de jumătate din populația României, ce are probleme de vedere, se poate trata cu ochelari sau lentile de contact, arată un studiu realizat în 2015, de Institutul Național de Oftalmologie.
“Este important să acordăm atenție la orice schimbări care apar în procesul vederii, pentru a depista din timp bolile ce pot apărea. Vă recomand să faceți cel puțin un control pe an, iar ochii dumneavoastră se vor bucura astfel de confortul de care au nevoie”, a spus Anca Bîndar, medic specialist oftalmolog.
Indiferent de vârstă, gălățenii vor avea acces la diverse game de lentile, care au la bază tehnologiile de vârf dezvoltate de Kodak Lens. La cel mai înalt nivel mondial de calitate, acestea sunt ideale pentru citit, ecrane digitale, distanță, soare, de iarnă, de vară, cu strat antireflex, cu lentile polarizante, cu lentile heliomate Transitions.
Prețul unui pachet, ce conține rama, o pereche de lentile cu tratament antireflex și montaj începe de la 159 de lei.
Fondat în 1888 de George Eastman, brandul a dominat lumea fotografiei în timpul secolului al 20-lea. Expertiza Kodak  în imagine s-a transpus într-o cotă de piață de 90% în Statele Unite. Fabricate pe baza acestei tradiții legendare, prin utilizarea inovației și a tehnologiilor digitale avansate, lentilele Kodak sunt realizate în mod individual respectând cele mai înalte standarde de calitate a vederii. Acest lucru reprezintă o garanție a faptului că lentilele pot oferi o vedere mai clară / HD, mai precisă și mai plină de culoare.

Mai multe detalii:
http://www.kodaklens.ro