Reduceri de până la 70% în marile magazine, din 15 ianuarie 2017

Reduceri de până la 70% în marile magazine, din 15 ianuarie 2017. Marea majoritatea a centrelor comerciale pun la reducere de până la 70 la sută produsele de iarnă. 

AFI Cotroceni a început campania de reduceri pe data de 10 ianuarie, însă câţiva comercianţi din mall au demarat reducerile chiar din 1 ianuarie.

În această perioadă, Sephora aplică discounturi de până la 70% la o gamă de produse cosmetice şi de îngrijire personală.

În campania de reduceri din AFI Cotroceni sunt implicate majoritatea magazinelor, printre care Massimo Dutti, Karen Millen, Stefanel, Guess, Vans, Folli Follie, Seroussi, Louis Purple, Ecco, Il Passo sau Fossil.

Comercianţii din mallul Promenada, cel mai cunoscut centru comercial deţinut de NEPI, aplică reduceri de până la 70%.  Astfel, magazinele de îmbrăcăminte şi încălţămine din Promenada precum Enzo Bertini, Hervis, H&M, BSB , Stefanel sau Zara au reduceri între 30-55%.

La Veranda Mall, vizitatorii beneficiază de reduceri tot de până la 70% la articole vestimentare, produse de înfrumuseţare, jucării şi călătorii, iar restaurantele au pregătit oferte promoţionale, valabile toată luna ianuarie.

Profihairshop oferă 20% reducere la toate produsele din gama L’Oreal Professionnel (îngrijire, styling şi culoare), acelaşi discount fiind valabil şi în magazinul Gerovital, pentru cosmeticele AslaVital.