Un român s-a îmbogățit peste noapte cu peste 70 mii de euro (P)

Un român s-a îmbogățit peste noapte cu peste 70 mii de euro (P) Megajackpot 68 800x530

A crezut în șansa lui și a jucat până la capăt. Un tânăr din București a câștigat, pe 18 Februarie,  la aparatele de tip slot-machine, Megajackpotul cu numărul 68, în valoare de 315.968,74 lei.

 

Este jucător fidel al agenției Stanleybet din Calea Rahovei, nr.305 și mereu a intrat în locație cu gândul doar de a juca de distracție. De data aceasta aparatul Megajackpot l-a făcut mai bogat cu peste 70 de mii de euro.  Marian a intrat sâmbătă în agenție, a jucat pe o miză de 25 credite și a câștigat marele premiu.

 

Ironman Ion Oncescu, Ambasadorul Megajackpot în România,  i-a înmânat lui Marian valiza plină ochi cu bani sub privirile publicului venit special pentru această festivitate. Emoții, zâmbete, șampanie și mulți mulți bani au fost piesele cheie care l-au emoționat pe fericitul câștigător până la lacrimi.

 

Joc de foarte mult timp în agenția Stanleybet și mereu spuneam că într-o zi voi ajunge la televizior. Sunt extrem de emoționat. Când am văzut că am câștigat, m-am panicat, am țipat de bucurie și mi-am luat prietenul care era lângă mine în brațe. Cu banii câștigați îmi voi lua o casă în București„, a povestit Marian Neagu.

 

În cei 6 ani de la primul MegaJackpot câștigat la sfârșitul lui 2010 și până acum, valoarea totală a premiilor a depășit 5 milioane de euro.

Spam blocat