google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Băutura din zeamă de lămâie şi bicarbonat de sodiu care merită consumată cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Băutura din zeamă de lămâie şi bicarbonat de sodiu care merită consumată

lamaie-si-bicarbonat

Băutura din zeamă de lămâie şi bicarbonat de sodiu care merită consumată. Acest preparat este considerat un adevărat elixir pentru sănătate. Are puterea de a face miracole.

Distruge celulele canceroase. Este cunoscut faptul că lămâia are proprietăţi care ţin cancerul la distanţă. Combinaţia cu bicarbonatul de sodiu este recomandată persoanelor care sunt predispuse la cancer. Această băutură consumată dimineaţa va avea un efect remarcabil.

Ajută la digestie. Sucul de lămâie curăţă toxinele din tractul digestiv. Bicarbonatul de sodiu ajută la descompunerea alimentelor grase şi le face mai uşor de digerat.

Reglează colesterolul. Vitamina C reduce nivelul colesterolului din sânge. Pentru un rezultat mai bun, este bine ca zeama de lămâie să conţină şi pulpa. Bicarbonatul de sodiu nu face altceva decât să reducă arsurile de la stomac şi indigestia.

Ingrediente:
· sucul de la o lămâie
· o linguriță de bicarbonat de sodiu
· 240 ml de apă distilată
 
Amestecați cele trei ingrediente și beți dimineaţa pe stomacul gol.

Spam blocat