Beneficii ale gălbenuşului de ou

Beneficii ale gălbenuşului de ou Beneficii ale gălbenuşului de ou galbenus de ou

Ouăle sunt bune pentru ochi, creier şi pentru corpul uman în ansamblu. Iată care sunt mai exact beneficiile gălbenuşului de ou pentru sănătate

1. Gălbenuşul de ou conţine clor, care ajută la dezvoltarea creierului.Beneficii ale gălbenuşului de ou Beneficii ale gălbenuşului de ou blank

2. Gălbenuşul de ou este benefic şi pentru femeile însărcinate şi cele care alăptează.  El ajută la dezvoltarea unui creier sănătos la sugari.

3. Cercetările au demonstrat că un ou are 180-190mg de colesterol. Necesarul corpului uman tipic este de 300mg. Să mănânci un ou întreg este mai benefic decât să mănânci doar albuşul.

4. Gălbenuşul de ou este extrem de benefic pentru copiii mici, deoarece ajuta la creşterea lor corectă şi la păstrarea sănătăţii.

5. Gălbenuşul de ou conţine mai multe substanţe nutritive, cum ar fi calciu, fier, forsfor, zinc etc. Calciul duce la oase puternice, fierul ajută la formarea hemoglobinei în sânge şi la buna funcţionare a creierului şi a sistemului imunitar. Zincul acţionează ca un antioxidant şi întăreşte oasele.

 

Spam blocat