google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Black Friday la stomatolog cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Black Friday la stomatolog

stomatologie

Black Friday la stomatolog. Detartraj, albire dentară, fațete, implanturi sau o simplă consultație stomatologică. Sunt câteva dintre ofertele „altfel” propuse de Black Friday.  Pentru al cincilea an consecutiv,  Clinicile ABC Eurodent îi încurajează pe români să îşi achiziţioneze un produs sau un serviciu pentru sănătatea lor, ori a celor dragi, la fel cum se gândesc să cumpere cadouri pentru Crăciun sau să aibă cele mai noi gadgeturi.

Discounturile ajung până la 90%, iar ofertele sunt valabile începând de vineri, 18 noiembrie, ora 00:00, până duminică, 20 noiembrie, ora 23:59, în magazinul nostru on-line: shop.abceurodent.ro. Odată selectat şi achiziţionat, serviciul poate fi programat oricând, la o dată ulterioară, în clinicile ABC Eurodent.

Anii trecuți, s-a dovedit că această campanie de reduceri este o idee de succes. ABC Eurodent a fost, de altfel, prima clinică stomatologică din Europa care a organizat Black Friday pentru servicii dentare, în anul 2012. De aceea, vrem să venim în întâmpinarea pacienților noștri cu noi oferte, tot mai tentante și mai variate, pentru a le da ocazia să își rezolve problemele dentare, spune dr.  Cristian Irimia, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

La ediția de anul trecut, cele mai achiziționate servicii şi produse au fost obturațiile fotopolimerizabile, coroanele metalo-ceramice, sigilarea dentară, consultațiile și implanturile dentare. Albirea dentară profesională, atât de dorită de pacienţi şi care deseori este trecută în plan secund din cauza costurilor, este şi ea foarte cerută având întotdeauna reducerea substanţială.

Noi credem că o investiție în sănătate, care nu se devalorizează în câteva luni, este mai importantă decât achiziția unui produs high-tech. Întotdeauna ne-am implicat, și continuăm să ne implicăm activ pentru a restaura și a menține starea de sănătate a pacienților noștri, dar şi a celorlalţi, printr-o informare continuă şi o grijă pentru optimizarea serviciilor şi a costurilor. Și ce ocazie poate fi mai potrivită decât aceasta? Am fost plăcut surprinşi să vedem că unii dintre pacienţii noştri ne urmăresc de la an la an şi aşteaptă cu nerăbdare aceste oferte, la fel cum am fost surprinşi de creşterea cererii de la o ediţie la alta, susţine dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Serviciile achiziționate în cadrul campaniei „Black Friday becomes WHITE… la ABC Eurodent” sunt disponibile în toate cele 4 clinici din București. Acestea sunt amplasate în zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei și 1 Decembrie 1918.

 

 

Spam blocat