Cardamon: beneficii și mod de folosire

Cardamon: beneficii și mod de folosire. Cardamonul este un condiment cu aromă florală și dulce. Cardamonul este folosit la mâncăruri indiene, la deserturi, în special. Cardamonul conține: mangan, magneziu, calciu, potasiu și fosfor. Cardamonul ajută la scăderea tensiunii arteriale, îmbunătățirea digestiei și multe altele.

Îmbunătățește digestia
Cardamomul ajută la îmbunătățirea digestia,reduce inflamațiile de la nivelul stomacului,ameliorează arsurile digestive și combate greața. În cazul în care suferi de indigestie sau ești balonată,consumă câteva semințe de cardamon,în combinație cu puțină apă caldă.

Combate respirația urât mirositoare
Dacă te confrunți cu halitoza sau respirația urât mirositoare și nu ai reușit să scapi de această problemă până acum cu toate că ai încercat tot felul de remedii, îți recomandăm să încerci semințele de cardamom. Mestecă 3-4 semințe de cardamom după fiecare masă.

Ameliorează afecțiunile respiratorii
Cardamomul are rolul de a îmbunătăți circulația sângelui la nivelul plămânilor. Astfel, simptomele care apar în caz de astm,răceală sau tuse sunt ameliorate în mod vizibil doar prin utilizarea acestui condiment. Pentru efecte maxime, fă inhalații cu ulei esențial de cardamom.

 

Spam blocat