Cristina Corpaci, întâlnire cu cititorii la Bookfest 2019

Cristina Corpaci, întâlnire cu cititorii la Bookfest 2019. Autoarea cărții „De la carnivor la vegan. Rețete ușor de preparat (From carnivore to vegan)”, Cristina Corpaci, se va întâlni cu cititorii, joi – 31 mai, de la ora 18.30 și îl va avea ca invitat pe sportivul Florin Cernat. Detalii si pe pagina de Facebook.

Cartea From carnivore to vegan, de la editura Berg, s-a bucurat de un succes uriaș și a fost lansată la târgul de carte de la Londra și va fi prezentată și la Bookfest 2019.

Cristina va vorbi despre stilul de viață sănătos, cum a reușit să renunțe la obiceiuri alimentare nesănătoase și cum economisi bani cu o alimentație sănătoasă. Autoarea va oferi autografe și va pregăti în fața cititorilor un smoothie de căpșune.

Intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât şi la toate evenimentele, programul de vizitare fiind: miercuri, joi şi duminică între 10,00 – 20,00 şi vineri şi sâmbătă, între 10,00 – 21,00.

Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale şi al Ambasadei Marii Britanii din Bucureşti. Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2019 este organizat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.