Cristina Corpaci: Ipocriții și ipocritele care au renunțat la zahăr

De ce ați ajuns să credeți că zahărul este cel mai mare dușman al sănătății voastre și îl înlocuiți fără să știți cu o variantă mai ieftină și mai periculoasă? De ce ați ajuns să afirmați cu tărie și să vă bateți cu pumnul în piept că ați renunțat la zahăr? Who cares? Ce, dacă nu mai punem zahăr în ceai sau cafea asta credem noi că înseamnă că am renunțat la zahăr? Să tratăm pe rând lucrurile că îmi vine să urlu de la atâta prostie!

Am o întrebare pentru toți și toate #fărăzahăr. Câte pastile de răceală și gripă ați băgat în voi în ultima vreme? Păi uite ce scrie aici pe infocons! Medicamente care conțin zahăr la greu sau pardon ZAHARINĂ, mai periculoasa! Aoleu, nu ați știut?

Îndulcitorii au putut fi și ei observați în produsele studiate, astfel : E954 (zaharină) ,  Zaharina este un aditiv alimentar cu rol de îndulcitor artificial. Deşi are un gust remanent neplăcut, amărui metalic, zaharina a fost folosită pe scară largă, atât de diabetici, cât şi în industria alimentară, fiind de 300-500 de ori mai dulce decât zahărul. Mai multe pe infocons.ro.

Sau da, aveți dreptate ați renunțat la zahăr pentru zaharină sau alți indulcitori mai periculoși. Tot pe INFOCONS.ro, aveți un material detaliat.

Cred ca nu știți că zahărul în starea lui brută cu o culoare cafenie consumat din când în cand nu vă afectează. Sau știu, mâncați napolitane și ciocolate pe la colțuri sau seara când nu vă vede nimeni și ieșiți apoi să ne spuneți nouă cum ați renunțat voi la zahăr și cât de bine vă simțiți, fără să știți că abdomenul vostru și felul în care arătați vă trădează că ați consumat o variantă mai ieftină a zahărului.

Aveți idee că zahăr, zaharină sau orice îndulcitor este folosit în aproape toate alimentele de pe lumea asta? Mai citiți și voi etichetele și aflați singuri despre pericolele zahărului, înainte să ieșiți în public să vorbiți în necunoștință despre nimic. Aviz înclusiv nutriționiștilor!