Cum sa ai un abdomen plat

Un abdomen plat este visul oricarei femei preocupate de silueta ei. Pentru a pierde in greutate si a obtine un abdomen plat nu este nevoie de atat de mult efort precum crezi. Scapi de kilogramele in plus daca elimini din dieta alimente daunatoare siluetei si iti asiguri nutrientii necesari printr-o dieta echilibrata.

Pe langa nutritia corespunzatoare stilului tau de viata, un program de exercitii usor de realizat in confortul propriei case va conta foarte mult in obtinerea unui abdomen plat si o talie conturata.

 

Iata cateva reguli de aur si exercitii de incercat pentru a obtine un abdomen plat:

Redu portia de sodiu

Cu cat dieta ta contine mai mult sodiu, cu atat vei fi mai balonata, iar silueta ta va avea de suferit. Cantitatea de sodiu poate fi redusa cu 30% daca inlocuim sarea din alimentatie cu ierburi, condimente sau sucul unor alimente.

Daca ai temeri legate de gustul fad al mancarii, aceste alternative pot fi la indemana pentru o dieta saraca in sodiu, dar delicioasa. Evita pe cat posibil sarea din alimentatie si consuma alimente care nu interfereaza cu dorinta de a avea un abdomen plat.

Spam blocat