Dieta cu înghețată

Dieta cu înghețată Dieta cu înghețată inghetata

Dieta cu înghețată Dietă cu înghețată îți permite să slăbești 2 kilograme pe săptămână, să eviți poftele irepresibile și să poți luă masă împreună cu familia fără să te abții de la deșert.

Dieta cu înghețată Poți mânca înghețată în fiecare zi?
Da, dietă îți permite să slăbești mâncând o înghețată pe zi, cu condiția să o alegi cât mai hipocalorica și să consumi o cantitate rezonabilă.
Inainte de a începe dietă, fă-ți plinul congelatorului cu înghețată. Astfel vei avea de unde alege pentru a-ți echilibra dietă cu cele 1300 calorii. Citește bine ambalajele, căci caloriile sunt indicate acolo. Mizează pe fructe și legume bogate în fibre, ce stimulează tranzitul intestinal, facilitează scăderea în greutate și sunt sărace în grăsimi.

Dietă cu înghețată-cum se compun mesele?

Micul dejun trebuie să fie variat: ceai sau cafea, cereale cu lapte, însă fără fructe.

Prânz și pește: Ai dreptul la proteine (peste, carne albă) la o masă din două, aproximativ 50 g.

Poți consumă făinoase (pâine, orez, paște, cartofi), însă în cantități mici și doar la anumite meșe (de exemplu, 50-70 g paște, 1 data pe zi).

În rest se consumă legume: salată verde, roșii, castraveți, însoțite de ulei de măsline pentru gust. Fructele sunt și ele permise, însă în afară micului dejun.

Cât timp poți ține acest regim?

Poți să-l urmezi 7 zile, în cursul cărora vei slăbi 2-4 kg, în funcție de greutatea de la care pleci și de metabolismul propriu. Atenție: această dietă conține mult zahăr, puține făinoase și proteine. Alimentația acerasta nu este echilibrată, așadar poate obosi organismul dacă este adoptată pe o perioadă mai mare de o săptămâna.

Spam blocat