google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Din ce cauza apar negii cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Din ce cauza apar negii

Din ce cauza apar negii. Pentru că negii apar şi dispar brusc, mulţi oameni au crezut de fapt, că la mijloc e un fel de magie responsabilă pentru asta, scrie destiut.com.

Pe vremea Romei Antice, oamenii aveau idei superstiţioase când venea vorba de negi. Un roman pe nume Pliny a notat asta în jurnalul său: „Tu trebuie să atingi negii cu năut în prima zi a lunii, înveleşte năutul într-o pânză şi arunc-o în spatele tău”, scrie destiut.com.

Din ce cauza apar negii. Negii nu apar doar atingând o broască, aşa cum multă lume este de părere şi în ziua de zi. Negii sunt o creştere a pielii sau a mucoaselor. Multe dintre ele sunt prezente la naştere, altele apar prima oară în timpul copilăriei sau mai târziu în viaţă. Multe dispar în timp. O explicaţie ştiinţifică completă a ceea ce cauzează negii pur şi simplu nu există. Se pare că încă nu ştim destule despre ele. Unii doctori sunt de părere că negii sunt cauzaţi de către un virus. Alţii cred că ei apar din cauza frecării sau a unor iritaţii ale pielii, scrie destiut.com.

Din ce cauza apar negii. De fapt, un neg apare pe mâinile sau degetele unui adult din cauza unei iritaţii, care poate fi minoră dar este repetată zi de zi. Pentru că iritaţia nu este vizibilă, nu observăm când negul se naşte. Un exemplu de neg, este „negul măcelarului”. Aceşti negi sunt observaţi la persoane care mânuiesc frecvent carne crudă. Negii măcelarului apar pe mâini. Bărbaţii care lucrează în gudron de cărbune, petrol, şi/sau în jurul razelor X de multe ori apar negii. Acestea devin de multe ori canceroase. Adevărul e că există întotdeauna pericolul ca negii să devină infecţii grave şi aceştia nu ar trebui să fie modificate prin „metode de acasă”. Ori lăsaţi negul în pace, ori îl scoateţi în mod corespunzător şi complet de către un medic, scrie destiut.com.

Spam blocat