google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Drojdia de bere, plină de vitamine cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Drojdia de bere, plină de vitamine

Drojdia de bere reprezintă ciuperci de dimensiuni microscopice care se comportă ca medicamente minune, naturale, pentru organism.

Drojdia de bere conţine aproape toată gama de aminoacizi esenţiali, complexul de vitamina B, vitaminele D, H, E, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, seleniu, crom, proteine, lipide şi glucide.

Nu degeaba drojdia de bere este considerată un medicament naturist ce face minuni pentru organism, având în vedere ce conţine.

Drojdia de bere are proprietăţi remineralizante, vitaminizante, antitoxice, antianemice, tonice, antidepresive, hipocolesterolemiante şi hepatoprotectoare.

Drojdia de bere, acest supliment nutritiv, acoperă carenţele de vitamine din complexul B, care, mai ales că, la sfârşit de iarnă şi început de primăvară, afectează majoritatea oamenilor. Aceasta, în condiţiile în care cele nouă vitamine din acest complex sunt indispensabile pentru funcţionarea oricărui organ sau sistem din corp.

Drojdia de bere proaspătă se poate amesteca cu miere. La o linguriţă de drojdie se pun două linguriţe de miere.

Doza zilnică pentru un adult este de 3 linguriţe de drojdie de bere, care se administrează pe stomacul gol, dimineaţa, la prânz şi seara.

Spam blocat