Ghimbirul topește kilogramele în plus

Ghimbirul topește kilogramele în plus. Există numeroase metode care ajută la eliminarea apei în exces, printre care o dietă săracă în grăsimi şi cu puţini carbohidraţi.

Alimentele şi băuturile picante pot ajuta la pierderea în greutate, se arată într-un studiu în care mesele au fost condimentate cu chili şi au fost reduse alimentele grase şi dulci.

Un studiu realizat la Universitatea Columbia (SUA) relevă faptul că ghimbirul ajută în dietele de slăbit. Potrivit cercetătorilor, ceaiul de ghimbir scade apetitul şi topeşte kilogramele, fiind astfel activat metabolismul. Ardeii iuţi şi ghimbirul conţin capsaicină şi gingerol, care ard grăsimile din organism. Ghimbirul ajută, de asemenea, împotriva migrenelor, cancerului de colon, ovarian şi de sân, având efecte benefice asupra problemelor produse de chimioterapie, asociate cu disconfort cum ar fi greaţa şi vărsăturile.

Tuberculul minune este un remediu popular pentru balonare, probleme digestive sau pierderea lipsei de mâncare. Ghimbirul are proprietăţi antiinflamatorii şi ajută la întărirea sistemului imunitar. Pentru a prepara ceaiul de ghimbir se utilizează întotdeauna rădăcină proaspătă. Tuberculul de ghimbir se decojeşte şi se taie felii. Acestea apoi se scufundă într-o cană cu apă clocotită, care se acoperă şi se aşteaptă timp de 15 minute. Un strop de lămâie adăugat în ceai îi conferă o notă proaspătă.

Spam blocat